Промена на адреса на канцеларијата во Скопје

Почитувани,

би сакале да Ве известиме дека канцелариите на ГЛОБАЛ ТРАВЕЛ СЕРВИС ОРФЕЈ ТУР ОПЕРАТОР ДООЕЛ се преместени на ул. Даме Груев бр.24, Скопје.

Ве очекуваме во новите простории на Орфеј со пријатни изненадувања и големи попусти.