General

HOTEL SPLENDID CONFERENCE & SPA RESORT 5*

ВЕ ПОКАНУВА НА СВЕЧЕН ДОЧЕК НА 2019 ГОДИНА

Mузичка програма:

  1. декември / KUBA BEND
  2. декември / ANSAMBL TOĆ
  3. декември / INDIRA FORZA & JELENA ROZGA
  4. јануари / BIJELO DUGME & JELENA ROZGA
  5. јануари / HARIS DŽINOVIĆ

Пратечки оркестар за сите три вечери: ОРКЕСТАРОТ НА ЖУТИ СЕРХАТИЌ

НОВОГОДИШНИ АРАНЖМАНИ

  • 3 ноќевања: 395€ по лице*
  • 4 ноќевања: 455€по лице*
  • 5+1 ноќевања 495€по лице  * – (во цената на аранжманот е вклучено додатно ноќевање во петок 28.12.)
  • *во цената на аранжманот вклучен е и свечениот дочек на Нова Година
  • *наведените цени се однесуваат за ноќевање со појадок во двокреветна соба

Попусти за деца (во присуство на родителите):
Деца од 2 до 11 години – плаќаат пола цена – 50% попуст
Второ дете од 2 до 11 години – не плаќа сместување

ДОПЛАТА : Цена за свечената вечера за 01. и 02. Јануари за гостите на хотелот:

01.01. BIJELO DUGME & JELENA ROZGA – 50€ по лице (25€ за деца)
02.01. HARIS DŽINOVIĆ- 35€ по лице (17,5€ за деца)

Бидете дел од гламурозниот дочек во хотелот Splendid Conference & Spa Resort 5*

We are sorry, there are no reviews yet for this accommodation.