Соединети Американски Држави

Соединети Американски Држави

Things to do - general

Соединетите Американски Држави го зафаќаат средишниот дел на Северна Америка. Се простираат помеѓу Мексико на југ и Канада на север, и меѓу Тихиот Океан на запад и Атланскиот Океан на исток. Во состав на САД влегуваат Алјаска и Хавајските Острови. Преку двата океана САД се поврзуваат со земјите од другите континенти.

Unfortunately there are no accommodations at this location at the moment.

Unfortunately there are no tour offers at this location at the moment.

Божиќно Крстарење по КАРИБИТЕ - МАЈАМИ

Божиќно Крстарење по КАРИБИТЕ - МАЈАМИ

Божиќно Крстарење по КАРИБИТЕ – МАЈАМИ 11 Дена / ЗА УПЛАТА ДО 11.11.2018 ЦЕНА ЗА РАНА УПЛАТА More info
Крстарење по КАРИБИТЕ - МАЈАМИ

Крстарење по КАРИБИТЕ - МАЈАМИ

Крстарење по КАРИБИТЕ – МАЈАМИ 15 Дена / ЗА УПЛАТА ДО 15.10.2018 ЦЕНА ЗА РАНА УПЛАТА ЦЕНА од: More info
НОВОГОДИШНО Крстарење по КАРИБИТЕ - МАЈАМИ

НОВОГОДИШНО Крстарење по КАРИБИТЕ - МАЈАМИ

Новогодишно Крстарење по КАРИБИТЕ – МАЈАМИ 11 Дена / ЗА УПЛАТА ДО 11.11.2018 ЦЕНА ЗА РАНА УПЛ More info